30 Dagen Billen Challenge -> Hoe Jij De Kans Krijgt Verder Te Gaan

De 30 dagen billen challenge is volbracht! Dat wil zeggen, de deelnemers van het eerste uur hebben gisteren de laatste oefening gedaan en hiermee een maand lang gewerkt aan sterkere billen en meer mobiliteit in de heupen. 

30 Dagen Billen Challenge -> Hoe Jij De Kans Krijgt Verder Te Gaan

Wat heeft de 30 Dagen Billen Challenge opgeleverd?

Een maand lang de juiste oefeningen doen voor je billen heeft ervoor gezorgd dat je bilspieren sterker zijn geworden en dat de mobiliteit in het heupgewricht is verbeterd. Hierdoor zullen je billen actiever meewerken in alledaagse taken als lopen, rennen, tillen en opstappen. Natuurlijk heeft het ook effect op je prestaties in de sport(school) en zul je merken dat je bilspieren 'strakker' zijn geworden, vooral wanneer je de tips en adviezen over Voeding & Lifestyle hebt opgevolgd.

Soms hebben we je een uitdaging gegeven, een mogelijkheid om buiten je comfort zone te treden en hiermee te werken aan een sterkere persoonlijkheid. We ontvingen bijvoorbeeld berichtjes en foto's van meiden die de 'car pushes' gedaan hebben, ondanks dat ze in eerste instantie niet voor schut wilde lopen. Achteraf gaf het een erg goed gevoel om het gewoon te doen en bleek dat 'voor schut lopen' plaats had gemaakt voor een gevoel van trots en bevrediging!

Met ruim 1600 aanmeldingen voor de challenge en dagelijks veel bezoeker op de website en Facebook pagina mogen we van een zeer geslaagde maand spreken!

Wat is de volgende stap?

Zoals met alles in het leven geldt: Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zal je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Een 30 dagen challenge als deze duurt slechts 30 dagen omdat er een beperkte houdbaarheidsdatum is. Je lichaam adapteert snel aan de belasting op je lichaam (in dit geval de billen) waardoor de trainingsprikkel al snel verdwijnt. Met andere woorden: na een tijdje is levert het doen van de oefeningen geen resultaat meer op. De grootse reden is het achterwege laten van extra weerstand in de vorm van barbells, dumbbells, kettingen, kabels, elastieken en dergelijke.

In ons Ebook staat niet voor niks dat om je billen optimaal te trainen gebruik wordt gemaakt van zowel veel herhalingen met weinig (lichaams)gewicht als oefeningen die uitgevoerd dienen te worden met weinig herhalingen en veel gewicht. De spiervezels die de meeste potentie hebben voor spiergroei, de zogenaamde fast twitch spiervezels, dienen getraind te worden door zware gewichten te gebruiken waarmee maximaal zo'n 8 herhalingen gemaakt kunnen worden.

Om dit te realiseren zijn er simpelweg materialen nodig die je alleen in een sportschool vindt. Dit is precies waarop Smartass is gebaseerd, trainen in een fitnesscentrum om zodoende al het benodigde materiaal voorhanden te hebben en op een resultaatgerichte manier te werk te kunnen gaan.

Ben jij er klaar voor om te werken aan een sterker lichaam en wil je je billen ontwikkelen?

Wil je doelgerichte voedingsadviezen om vetmassa te verliezen en/of spieren op te bouwen?

Heb je deze zomer de wens om met meer zelfvertrouwen het strand op te gaan?

We willen je graag helpen de volgende stap te nemen en na de '30 Dagen Billen Challenge' meer resultaat te behalen!

Wat kan Smartass voor mij betekenen?

  • Je krijgt een persoonlijk trainingsprogramma dat is opgesteld naar aanleiding van jouw wensen, persoonlijke voorkeuren en doelstelling. Je trainingsprogramma met instructievideo’s is digitaal beschikbaar op elke smartphone met internet, maar ook op elke laptop, tablet of pc.
  • Een goed voedingspatroon is onmisbaar voor het behalen van maximale resultaten. Door kleine wijzigingen aan te brengen in je eetgewoonten verlies je vetmassa en bouw je aan stevigere spieren. We coachen jou op het samenstellen van het juiste voedingspatroon en je kunt gebruik maken van de grote database met heerlijke, gezonde maaltijden.
  • “When the mind wants to achieve, the body will follow.” Lifestyle Coaching en mentale training zorgen ervoor dat je ook op moeilijke momenten de juiste keuzes maakt. Bovendien leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je resultaten duurzaam zullen zijn.

Waarom zou ik me nu aanmelden?

We willen je graag bedanken voor je deelname aan de challenge én stimuleren om door te gaan met mooie resultaten bereiken. Daarom willen we je aanbieden om de hele maand juli GRATIS gebruik te maken van Smartass wanneer je je aanmeldt voor een 3 maanden abonnement.

Schrijf jij je in voor 6 maanden Smartass dan krijg je maar liefst de gehele zomer GRATIS deelname. Voor juli en augustus betaal je dus niks!

Wat zijn de voorwaarden? Er zijn geen speciale verwachtingen en we vragen je niet om extra handelingen wanneer je gebruik wilt maken van deze actie. Enige voorwaarde is dat je je inschrijft vóór zondag 6 juli en de betaling direct voldoet.

Smartass heeft de afgelopen maanden gescreend op welke gebieden de huidige deelnemers de meeste coaching en adviezen nodig hebben. Hiermee hebben we de manier waarop we te werk gaan nauwkeurig bekeken en geoptimaliseerd om jou als nieuwe deelnemer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Inschrijven doe je op de website en als je vragen hebt kun je hier terecht. Tot snel!

Reacties