Succesverhalen

Smartass is er voor alle vrouwen die zelfvertrouwen, een sterk en gezond lichaam en mooie billen belangrijk vinden. Verschillend van student tot intercedent, maar allemaal met dezelfde passie: een actieve lifestyle en een uitdagend fitnessprogramma.

Waar wacht je nog op?

Kelly, 25 jaar

Kelly, 25 jaar

“Voorheen deed ik alleen maar cardio en at ik slecht. Dit had als gevolg dat ik vaak moe was. Mijn doel was om zo dun mogelijk te zijn.

Ik was wel dun, had maatje 34, maar die kipfilet onder mijn armen en het vet rond de bovenbenen zat er nog steeds! En mijn kont die zag je amper, bovendien had ik ook altijd last van mijn nek! Ben hier vaak mee naar de fysio gegaan waardoor t een paar dagen minder was maar daarna ook weer terug kwam.

Sinds ik bezig ben bij Fitsmart voel ik me goed, eet gezond en ik heb geen last meer van mijn nek! En dat dun zijn is nu ook veranderd in strak zijn! Die kipfilets zijn weg en in mijn bovenbenen zitten nu ook veel meer spieren dan vet. En mijn kont wordt mooi vol zonder vet! Ik ga zelfs van maatje 34 naar 36/38 en daar ben ik trots op!( ik had er voor die tijd niet aan moeten denken) Ik vind het heerlijk om krachttraining te doen en mis cardio geen minuut! Natuurlijk heeft Mart mij ook in mijn voeding begeleid en daar heb ik ook veel van geleerd. Zonder mijn voeding aan te passen had ik ook niet dit resultaat!"

Nicole, 32 jaar

Nicole, 32 jaar

"Ik zat al langer niet helemaal lekker in mijn vel. Niets dramatisch, maar die paar kilootjes extra en dat rolletje over mijn broek als ik ging zitten begonnen me steeds meer te irriteren. Ik lette wel op wat ik at, sportte (fitness en hardlopen) maar op de een of andere manier ging er niets af, maar kwam er alleen maar bij.

Toen ik via een vriend die enorme resultaten had bereikt bij Mart terecht kwam, veranderde alles voor mij. Ik begreep ineens veel beter waar het qua voeding 'mis' ging en dat de oefeningen die ik in de sportschool deed helemaal niet bijdroegen aan mijn doel. Eerlijk is eerlijk, het was even doorzetten. Want je krijgt een compleet nieuwe levensstijl waar je aan moet wennen. Maar het is het dubbel en dwars waard!

Ik voel me nu sterker, fitter, strakker en alhoewel ik nog bezig ben met mijn schema heb ik me al aangemeld voor de volgende periode. Love it!"

Rosmarijn, 29 jaar

Rosmarijn, 29 jaar

“Ik, bijna 30, 2 horecazaken, dus een onregelmatig leven en daarnaast ook nog eens een druk sociaal leven, vond dat het toch wel nodig was om aan mezelf te denken.

Mart zorgde er voor dat ik dat ging doen. Ik werd me bewust van mijn lijf, m’n voeding en mijn levensstijl.

Tijdens de krachttraining zag en voelde ik dat ik per week vooruitgang boekte. Dit zag je aan het feit dat ik wekelijks meer gewicht aan kon, maar ik voelde vooral dat mijn lichaam aan het veranderen was. Nu, 3 maanden verder, zit ik beter in mijn vel, ben ik sterker geworden, een flinke portie vet kwijt geraakt, heb ik mijn voedingspatroon rigoureus aangepast en ben ik gemotiveerder dan ooit om op deze manier verder te gaan.

Mart is een professional, een goede leermeester, coach, maar vooral iemand die motiveert!

Dankzij hem ben ik waar ik nu sta en daar ben ik best wel een beetje trots op.”

* Deze resultaten zijn behaald met training en coaching van Fitsmart Personal Training. Dezelfde kennis en ervaring is gebruikt om jou door middel van online concept net zo fit te krijgen.

Ook zin om aan de slag te gaan?