Kennis en ervaring vormen de basis voor het SmartAss concept

De behoefte

SmartAss is een concept van Fitsmart Personal Training, al jarenlang ‘the place to be’ voor een sterker, fitter en gezonder lichaam. Eigenaar en oprichter van Fitsmart Personal Training is Mart Jansen.

Uit de enorme vraag van vrouwelijke cliënten om hun billen te ontwikkelen is SmartAss geboren. Mart merkte dat er ontzettend veel onduidelijkheid is over hoe het vrouwelijk achterwerk nou écht goed te trainen is. Veel vrouwen vinden krachttraining eng, en vertrouwen er onterecht op dat cardio training of een crashdieet ze in goede shape zal helpen.

Bij SmartAss worden trainingsmethoden en oefeningen gebruikt die de afgelopen jaren bewezen hebben goed te werken. De ervaring en kennis die reeds veel vrouwen heeft geholpen hun doelen te bereiken, is nu in een online concept verwerkt waarmee iedereen resultaat kan behalen.

Onze missie

Mart gelooft dat elke vrouw geboren is om het maximale uit het leven te kunnen halen en zelfverzekerd te zijn over haar lichaam. Om dit laatste voor elkaar te krijgen verdoen ontzettend veel vrouwen hun tijd in de sportschool met training die erg tijdrovend is, en weinig effectief. Mart heeft daarom SmartAss ontwikkeld: het trainings- en coachingsprogramma waarmee elke vrouw geholpen kan worden aan een sterk, vrouwelijk lichaam en een goede mentale gezondheid.

Wanneer vrouwen gelukkig zijn en meer zelfvertrouwen en een betere gezondheid hebben, zullen ze dit doorgeven aan hun kinderen. Zij groeien op met meer liefde en zullen positiever in het leven staan. Vanuit deze visie is SmartAss geboren: een betere wereld creëren door meer geluk en zelfvertrouwen voor alle (toekomstige) moeders.

Model vragen