Annemans ervaringen - Anika kicks Ass!

Het geeft me een kick om mijn benen en billen zwaar te trainen en ik word elke training sterker! 

Annemans ervaringen - Anika kicks Ass!

Nadat ik gevraagd werd om model te staan voor de SmartAss website werd ik erg nieuwsgierig naar wat het programma inhoudt. Mart vertelde vol enthousiasme over het 'online trainingsprogramma voor strakke billen' en hier wilde ik natuurlijk meer over weten!

Ik heb altijd een gezonde lifestyle en voedingspatroon gehad. Sporten deed ik door veel groepslessen te volgen maar ik ging al snel over op krachttraining omdat ik dat leuker en uitdagender vond. Squats, bankdrukken en optrekken, heerlijk! Toen ik begon met Smartass ging er desondanks een wereld voor me open. Veel nieuwe oefeningen en ik kreeg snel in de gaten dat ik nog wel een stukje zwaarder kon trainen. Met name de oefeningen als hip thrust en pull through waren nieuw voor me en ik voel dat mijn billen en benen nu veel meer en op een andere manier getraind worden.

Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen! Vooral de eerste week van een nieuw schema zijn de instructievideo's erg handig omdat je precies weet hoe je een oefening moet uitvoeren. Het bijhouden van de gewichten die je gebruikt zorgt ervoor dat je elke week sterker wordt en het stimuleert me om tot het maximale te gaan. Soms zelfs tot misselijkheid en duizelig worden, maar vind het dus echt leuk, kijk er elke keer naar uit om weer te trainen!

Mensen vragen ook vaak wat ik aan het doen ben en dat het er zo zwaar uitziet en gave oefeningen! Sommige zijn zelfs voor ervaren sporters onbekend! En krijg ook complimenten over m'n progressie en serieuze training! Ik train niet echt om gewicht te verliezen dus gewicht zegt me niet veel wat je in de Smartasss app kunt invoeren is je progressie. Maandelijks je gewicht en metingen invoeren en progressiefoto's dat laat pas echt je vorderingen zien!

Soms zijn er ook wat bijdehante mannen die toch ook graag hun expertise willen showen en raad geven maar echt niet altijd gelijk hebben! Dus een tip: bedank ze vriendelijk maar blijf lekker bij je eigen training. Als je alle goed bedoelde adviezen moet aannemen heb je geen tijd meer over voor je training. Bovendien is veel van de tips die je krijgt achterhaald of onjuist, dus je kunt het beste bij de training blijven zoals Smartass het voorschrijft :-)

De belangrijkste resultaten die ik heb bereikt zijn het ontwikkelen van mijn benen en billen. Ze worden veel beter getraind nu en ik merk dat ik elke keer dat ik train sterker ben geworden. Het vet dat rond mijn heupen en buik zit is voor mij het moeilijkste te verliezen maar hier zie ik nu ook goed resultaat. Ik vind het programma tot nu toe echt geweldig en ben elke maand weer benieuwd wat de nieuwe krachttraining wordt!

Reacties