Wat maakt ronde billen zo aantrekkelijk?

Strakke, ronde billen bij een vrouw geven haar een sexy uitstraling, maar waarom is dat nou sexy en geven we niet de voorkeur aan een platte kont? 

Wat maakt ronde billen zo aantrekkelijk?

De redenen waarom we bij het andere, of natuurlijk hetzelfde, geslacht de billen aantrekkelijk vinden zijn voornamelijk evolutionair bepaald. Hoe je het ook wendt of keert, op veel gebieden zijn we nog niet veel veranderd van onze voorouders, die miljoenen jaren geleden leefden.

Waarom vinden mannen mooie billen bij een vrouw aantrekkelijk?

Mooie, ronde billen vertellen een man dat de vrouw een breed bekken heeft, en dat er dus makkelijk een kind gebaard kan worden. Mannen zijn er evolutionair nou eenmaal op getraind om een vrouw te herkennen die goed voor nageslacht kan zorgen.

In de dierenwereld komt het regelmatig voor dat een vrouwtje, wanneer ze geslachtsrijp is, met haar billen gaat pronken. Bij sommige aap soorten verandert zelfs de kleur van het achterwerk, om aan te geven dat ze klaar is voor een partner.

Een andere theorie is dat de geslachtsgemeenschap zich altijd heeft voltrokken van achteren, waardoor mannen nu nog steeds zijn gefixeerd op de billen van een vrouw. Vroeger, toen ‘we’ nog op 4 poten liepen, waren de billen weliswaar nog niet van die mooi gevormde bobbels, maar was al wel duidelijk dat daar iets speciaals te gebeuren viel.

Als er nu, in de tegenwoordige tijd, een vrouw op hoge hakken loopt, dan wiebelen haar billen meer en dit trekt mannelijke aandacht. Als het ware adverteert een vrouw met haar vruchtbaarheid. Heeft ze daarbij ook nog een smalle taille dan valt er meteen te zien dat ze nog niet bevrucht is wat het extra interessant maakt voor een man.

Zoals je ziet, mannen zijn eigenlijk simpele wezens. Ze stammen af van de apen, en dat valt in het dagelijks leven nog maar al te goed op!

Waarom houden vrouwen van een man met een goede kont?

Zoals mannen het mooi vinden als een vrouw strakke, ronde billen heeft, zo zijn er ook veel vrouwen die vrijwel direct het achterwerk van een man inspecteren. Wat zegt men hierover?

Stevige, sterke billen geven aan dat de man sterk is en de vrouw zich dus veilig bij hem kan voelen. Met een paar goede billen kan de man tevens hard rennen en is zodoende een bekwame jager die zijn gezin van eten kan voorzien.

Een stevig achterwerk is bovendien een teken dat de man een goede minnaar is, hij heeft immers veel ‘kracht’ om zijn vrouw te beminnen. De spiermassa in billen kan tevens een teken zijn dat de man over hoge testosteron levels beschikt en hierdoor erg vruchtbaar zou zijn.

Ook bij vrouwen dus, een simpele maar erg belangrijke reden om naar de billen van een man te kijken!

Kijken mannen vooral naar vrouwenbillen, of gebeurt dat ook andersom?

Voor een experiment plaatste een model een camera op haar kont. Ze ging hiermee de straat op om te kijken wat er achter haar rug gebeurt, maar vooral: waar de blikken van omstanders zich op richten.

Wat blijkt: niet alleen mannen kijken naar een vrouwen kont. Vrouwen zelf zijn ook niet vies van een ‘ass-check’!

Waarom zou dit nou zo zijn? Verschillende bronnen melden dat een vrouw een andere (mooie) vrouw als concurrente zou kunnen zien. Loopt er een vrouw voorbij die bredere heupen en volle billen heeft, dan zou je vriend er simpelweg voor kunnen kiezen je te verlaten, omdat de ander vanuit de evolutie een beter lichaam heeft om kinderen te baren.

Tot slot: kijken mannen naar mannen billen? Als ik voor mezelf spreek: ja. Niet omdat het voor mij een hoog sexappeal heeft, maar vanwege de overlevingsstrategie. Zou er plotseling een gevecht uitbreken of komt er een kudde aliens de wereld overnemen, dan heb je met iemand die sterke billen heeft mogelijk de beste partner om de strijd te winnen.

Zou ik mijn basisschool periode over mogen doen, dan kies ik met de kennis die ik tegenwoordig heb mijn vrienden zorgvuldig uit. Tijdens een potje trefbal met de gymles géén vriendjespolitiek, maar degene met de sterkste billen kies ik als eerste in m’n team!

Als vrouw zijnde kun je met Smartass perfect aan je ronde billen werken en een sterker lichaam krijgen met minder vetmassa. Om je in te schrijven ga je naar de Smartass website.

Wil je als man een vollere kont krijgen of überhaupt een gezonder, gespierde lichaam? Neem dan contact op voor personal training in Nijmegen via de Fitsmart pagina. Er is op dit moment ruimte voor twee nieuwe personal training cliënten. Meld je snel want er is slecht beperkt ruimte.

Bedenk eens hoe jij reageert als er iemand voorbij loopt op straat of op het strand? Kijk je al snel naar wat voor billen iemand heeft? Is dat het eerste waar je naar kijkt, of pas het tweede of derde lichaamsdeel? Laat je reactie achter en vergeet het artikel niet te liken en te delen!

Reacties