Webinar! Krachttraining voor vrouwen: Hoe en Waarom?

De voordelen van krachttraining voor vrouwen zijn reeds alom bekend. Een sterker lichaam, je vrouwelijke vormen ontwikkelen, sterkere botten en gewrichten, meer zelfvertrouwen en een betere glucose- en insulinehuishouding. Reden genoeg om zonder twijfels te beginnen! 

Webinar! Krachttraining voor vrouwen: Hoe en Waarom?

Slaaptekort kan een grote impact hebben op hoe je vervolgens je dag beleeft. Misschien ben je chagrijnig en heb je minder energie. Dit is niet zo vreemd, er is namelijk bewezen dat door slaaptekort de hersenen krimpen en het een verminderde productie van neurotransmitters als gevolg heeft. Een van de grootste nadelen hiervan is je vast niet vreemd: als je slecht geslapen hebt maak je onverstandige keuzes. Sneller je training overslaan of ongezonde voedingskeuzes maken om maar iets te noemen. Uiteraard presteer je ook minder op je werk of zal je sneller ruzie krijgen met je partner of collega.

Hoe dan ook, slecht slapen heeft behoorlijk negatieve gevolgen. Wat kun je nou doen om beter te slapen en zodoende goede keuzes te maken, meer energie te hebben en met veel positiviteit je dag door te komen? Wat kun je doen om, ondanks een volle agenda, toch genoeg nachtrust te krijgen?

Om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en jou te helpen beter te slapen organiseert Smartass het webinar: ‘Verbeter je nachtrust voor meer vetverbranding en meer energie’.

In het webinar krijg jij tools en tips om ervoor te zorgen dat je makkelijker inslaapt, beter doorslaapt en ’s ochtends met meer energie wakker wordt. Inschrijven doe je via deze link: http://www.anymeeting.com/PIID=EA57DE82864B3D

Het webinar vindt aanstaande maandag 16 juni plaats om 21 uur. Kun je er niet bijzijn, schrijf je dan toch in, we sturen later de opname naar je toe.

Reacties